Zangeres Lindsay (45) heeft heel bijzonder nieuws te melden: "Een nieuwe fase" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Lindsay (45) heeft heel bijzonder nieuws te melden: "Een nieuwe fase"

Zangeres Lindsay (45) heeft heel bijzonder nieuws te melden: "Een nieuwe fase"

Zangeres Lindsay (45) is de trotse mama van een dochtertje, Lisa-Marie (5). Voor haar brak er nu een zeer bijzondere dag aan.

Linsday en haar partner Kris mochten ruim vijf jaar geleden hun eerste kindje verwelkomen. Maar de zangeres had het allesbehalve makkelijk om zwanger te worden. "Ik wilde zó graag mama worden, maar het leek mij niet gegund", vertelde Lindsay enkele weken geleden nog in Dag Allemaal. Zo heeft het in totaal maar liefst tien jaar geduurd vooraleer ze zwanger was.

"In die periode onderging ik verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen. En ik heb ook twee keer een kindje verloren na acht weken", vertelde de zangeres. Lindsay overwoog zelfs een draagmoeder, maar toen kreeg ze plots heuglijk nieuws te horen.

Kleine meisjes worden groot

"Net op dat moment kreeg ik een telefoontje dat ik weer zwanger was", aldus Lindsay. Ruim vijf jaar later mag Lindsay haar dochtertje Lisa-Marie, die in december 6 jaar wordt, naar het eerste leerjaar brengen. En dat maakte heel wat emoties los. "Kleine meisjes worden groot ... Te snel ... Alweer een nieuwe fase in haar leventje. Op naar het 1ste leerjaar", schrijft Lindsay op Instagram bij enkele foto's van de eerste schooldag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws