Zangeres Natalia grijpt drastisch in en doet verrassende aankondiging: "Ik geraakte er niet meer over" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia grijpt drastisch in en doet verrassende aankondiging: "Ik geraakte er niet meer over"

Zangeres Natalia grijpt drastisch in en doet verrassende aankondiging: "Ik geraakte er niet meer over"

Natalia Druyts heeft een drukke zangcarrière en twee kleine kinderen. Dan weet je wel dat ze niet heel veel tijd heeft voor zichzelf.

Daar heeft Natalia nu zelf verandering in gebracht. Ze is namelijk in haar eentje op reis gegaan naar Dubai. Dat kondigde ze zelf aan via Instagram.

"Ik maak hier iets mee dat ik al zo lang eens wilde doen", legt Natalia uit. "Een plaats die me volledig binnenstebuiten keert om helemaal terug tot rust te komen. Na een hevig jaar wil ik 2024 ingaan met meer selfcare, en dat wil ik doen met een complete reset!"

"Ik heb mijn dapperste schoenen aangetrokken en ben alleen naar Dubai gereisd om eventjes terug te levellen met mezelf. Want constant energie geven aan mijn job, mijn kindjes, mijn ventje, mijn vrienden, is wel ongelooflijk leuk, maar de dagen werden letterlijk te kort en ik geraakte niet over die vermoeidheid."

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws