Zangeres Silvy De Bie heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Een drama" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Silvy De Bie heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Een drama"

Zangeres Silvy De Bie heeft zeer somber nieuws over haar gezondheid: "Een drama"

Silvy De Bie heeft een verschrikkelijke maand achter de rug. De 43-jarige zangeres was aan haar bed gekluisterd na een ooroperatie met zware complicaties. Dat vertelt Silvy deze week in Dag Allemaal.

Silvy De Bie lijdt al een tijdje aan otosclerose, een ooraandoening waarvan je zelfs volledig doof kan worden. "Ik heb die ziekte aan beide kanten", vertelt Silvy in Dag Allemaal. Twee jaar geleden werd ze aan haar rechteroor geopereerd, nu was het tijd voor haar linkeroor. "Destijds is alles vlot verlopen, maar nu liggen de zaken anders. De operatie was geslaagd en alles ging goed, tot ik wakker werd."

"Ik begon keihard te draaien", legt Silvy uit. "Je kan duizelig zijn, maar dit was van een niveau dat ik nog nooit had meegemaakt." Ze kon niet staan en zelfs niet zitten. "Ik viel continu om. Mijn evenwicht was volledig weg, ik voelde me gewichtloos. Bewoog ik mijn gezicht één centimeter, dan begon alles te draaien en moest ik meteen overgeven. Niets lukte: tv-kijken, lezen, babbelen ... Een drama. Ik heb me nog nooit zo ellendig gevoeld en zo hard gehuild. Mentaal ben ik onderuitgegaan", aldus Silvy.

Elke dag beter

Dat Silvy zich zo slecht voelde, kwam door een complicatie na de operatie. "Er waren oorkristallen vrijgekomen, waardoor mijn evenwichtsorgaan verstoord was. Je verliest je evenwicht en kan niets meer doen", vertelt de zangeres. Gelukkig is ze inmiddels aan de beterhand. "Ja, mijn evenwicht is zich aan het herstellen, al ben ik met momenten nog instabiel. Maar het gaat in stijgende lijn. Elke dag voel ik me vijf procent beter, al heb ik ook slechte dagen dat ik in bed moet blijven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws