Zien: Linda Mertens van Milk Inc. zingt de pannen van het dak in Spanje

21092022LINDAMERTENSPHOTONEWS
Fans van Linda Mertens kunnen een gat in de lucht springen, want de zangeres stond opnieuw op een podium. Helaas nog steeds niet in België, maar er zijn wel beelden opgedoken van haar optreden.
Het is jaren stil geweest rond Linda Mertens, maar ze lijkt eindelijk klaar voor te zijn voor haar grote terugkeer. De zangeres verscheen onlangs al op een podium in het Verenigd Koninkrijk en nu schitterde ze in Spanje op ‘Yesterday 14’. Daar zijn nu ook beelden van opgedoken en die laten zien dat Linda nog steeds een geweldige stem heeft.
Ze trad ongeveer een kwartiertje op en zong de grootste hits van Milk Inc. Zo kregen de aanwezigen onder meer ‘Walk On Water’, ‘In My Eyes’ en ‘Breathe Without You’ te horen. Het publiek lijkt ook erg onder de indruk te zijn van haar zangkunsten. Binnenkort zal ze nog een paar keer optreden, maar niet in ons land.
Toch denken fans dat ook wij niet al te lang meer zullen hoeven te wachten op een optreden van Linda. Volgens hen zal haar grote comeback plaatsvinden tijdens Regi’s show ‘The Return’ in het Sportpaleis volgend jaar. Zelf wilde Regi dat nog niet bevestigen. “Geen commentaar”, klinkt het steeds.