Zita Wauters in zak en as: "Dit is het moeilijkste dat ik ooit heb moeten meemaken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zita Wauters in zak en as: "Dit is het moeilijkste dat ik ooit heb moeten meemaken"

Zita Wauters in zak en as: "Dit is het moeilijkste dat ik ooit heb moeten meemaken"

Het leven lacht Zita Wauters toe. Nog maar net van de middelbareschoolbanken en haar mediacarrière schiet nu al uit de startblokken. Maar privé kreeg de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser nog niet zo lang geleden een zware klap te verwerken.

In oktober vorig jaar moest Zita Wauters helaas afscheid nemen van haar hond Senna, een verlies dat ze nog steeds moeilijk een plaatsje kan geven. “Die hond was heel belangrijk voor mij. Ik ben opgegroeid met drie honden rondom mij, dus ik kan me geen leven zonder herinneren”, vertelt ze in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen'. “Drie dagen na mijn achttiende verjaardag is hij gestorven.”

De rigdeback is 13 geworden. “Hij liep altijd rond in huis en sliep zelfs bij mijn papa in bed. Echt een fantastisch lieve hond. Hoe ouder hij werd, hoe aanhankelijker ook”, blikt Zita er met plezier op terug. “Maar we moesten hem laten inslapen. Dat was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen”, bekent Koen en Valeries dochter.

Allergrootste pijn

“Ik wilde daar ook niet bij zijn. Onmogelijk. Ik moest naar buiten en wist: als ik nu deze deur achter mij dichttrek, gaat hij er niet meer zijn. Dat was verschrikkelijk”, klinkt het. “Ik ben al vaak vrienden verloren, wat echt pijn deed. Maar dit was tien keer erger.” Gelukkig vindt Zita de nodige troost bij haar twee andere hondjes. “Ik geniet nog van alle tijd die ik met hen heb. Mijn hondjes zijn mijn alles”, besluit de jonge presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws