"Zo dankbaar": Dimitri Vegas kondigt plots prachtig nieuws aan

230908anoukmattondimitrivegasinstagram
Op privévlak gaat het Dimitri Vegas voor de wind. De bekende dj vormt al jaren een prachtig koppel met zijn echtgenote Anouk Matton, met wie hij ook een zoontje, London (2), kreeg. Maar ook op werkvlak heeft hij absoluut niet te klagen.
De bekende dj concentreert zich de laatste tijd steeds meer op zijn acteercarrière. Onlangs mocht Dimitri nog een leuke rol toevoegen aan zijn steeds langer wordende lijstje van acteeropdrachten. Zo speelde hij een opvallende gastrol in ‘Ferry: de serie’ op Netflix, de prequel van de succesvolle fictiereeks ‘Undercover’. Maar dat is niet het enige grote nieuws dat hij onlangs de wereld in mocht sturen.
Ook zijn dj-carrière gaat nog steeds hard. Meer nog, Dimitri Vegas en Like Mike werden in de jaarlijkse ‘DJ Mag Top 100’ zelfs uitgeroepen tot tweede beste dj’s wereldwijd. Enkel David Guetta wist de broers te overstijgen. “Zo dankbaar”, laat Dimitri weten op Instagram. “Bedankt voor alle steun en jullie stemmen”, richt hij zich tot de fans. “Proficiat!”, “Wauw, trots” en “Zo verdiend”, reageren zijn op hun beurt.

Belgische trots

Maar de dj-broers zijn niet onze enige Belgische trots. Lost Frequencies wist een mooie 22e plek te halen in de lijst, Charlotte de Witte deed het met plaats 18 nog een tikkeltje beter.