Zo denkt Jan Leyers écht over de verloofden van dochters Ella en Olga Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo denkt Jan Leyers écht over de verloofden van dochters Ella en Olga

Zo denkt Jan Leyers écht over de verloofden van dochters Ella en Olga

Het geluk kan niet op ten huize Leyers. Begin november raakte bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye zich verloofd had. Begin deze week bleek dat ook jongere zus Olga binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen.

Tot iedereens grote verrassing hebben Ella en Rik zich eerder deze maand verloofd, en dat terwijl ze amper drie maanden samen zijn. Niet veel later volgde ook Ella's jongere zus. Olga en haar vriend Giancarlo zijn wel al een hele tijd samen, drie jaar om precies te zijn. Haar vriend zou anderhalve maand geleden al op één knie gegaan zijn voor haar.

Papa Jan Leyers moet zich binnenkort dus voorbereiden op twee trouwfeesten. Opmerkelijk is dat zowel Rik als Giancarlo Jan traditiegetrouw eerst om zijn toestemming gevraagd hebben. “De hand van een dochter komen vragen is eigenlijk totaal niet meer van deze tijd”, zegt Jan Leyers verrast in Het Laatste Nieuws. “Maar net daarom hebben ze het wél gedaan. De dwarsliggers”, grapt hun toekomstige schoonvader.

Jan kan het duidelijk goed vinden met zijn toekomstige schoonzonen en is natuurlijk in de zevende hemel voor zijn twee oogappels. “Ik ben enthousiast en blij”, klinkt het. “Maar ik hoop wel dat ze een verschillende dag kiezen”, lacht hij. Met hun vader hebben Ella en Olga wel meteen een muzikant voor het feest. "Mijn gitaar is alvast gestemd”, grapt Jan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws