Zo gaat het echt met Brecht uit 'Blind Getrouwd' na pijnlijke breuk met Dziubi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo gaat het echt met Brecht uit 'Blind Getrouwd' na pijnlijke breuk met Dziubi

Zo gaat het echt met Brecht uit 'Blind Getrouwd' na pijnlijke breuk met Dziubi

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’. De twee heren hebben onlangs een punt gezet achter hun sprookjeshuwelijk. Maar hoe gaat het enkele weken later met de deelnemers? Dziubi blijft stil rond de breuk, maar Brecht laat opnieuw van zich horen.

Brecht en Dziubi zijn uit elkaar na bijna een jaar. “Doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde”, lieten de twee mannen onlangs weten op Instagram. “We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten aangezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen.”

De breuk valt hen duidelijk erg zwaar. Maar met Brecht gaat het stap voor stap de goede richting uit. “Marrakech takes my blues away”, laat de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer weten op Instagram. Dat hij nog blues heeft na zo'n emotionele breuk, is alleen maar logisch. Maar zijn soloreisje naar Marokko doet Brecht duidelijk deugd en zal zeker helpen om deze moeilijke periode te verwerken.

“Je straalt”

Dat hopen ook zijn volgers, die vinden dat Brecht straalt in zijn vel. “Waaaauw”, “Mooie foto’s”, “Prachtig”, “Je ziet er goed uit”, “Geniet ervan”, “Fijne vakantie” en “Je verdient het”, lezen we in de reacties. Hopelijk vinden beide heren snel het geluk terug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws