Zo gaat het echt met Ellen Callebout na enorme tegenslag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo gaat het echt met Ellen Callebout na enorme tegenslag

Zo gaat het echt met Ellen Callebout na enorme tegenslag

De familie Verhulst kreeg onlangs een serieuze klap te verwerken. In oktober moesten Gert Verhulst en Ellen Callebout afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. De trouwe kijkers van ‘De Verhulstjes’ wisten dat de hond al langer met zijn gezondheid sukkelde.

Dat kwam hard binnen bij de familie Verhulst. Vooral Ellen kon het verlies maar moeilijk verwerken. Zij nam de afgelopen twee jaar dag en nacht de zorg voor Marcel op zich. Het verdriet sloeg zelfs op haar gezondheid. “Gisteren zei Ellen: ‘Het is de eerste keer dat ik terug volop kan sporten want daarvoor had ik echt letterlijk hartpijn'”, vertelde Gert eerder zelfs bij Qmusic Nederland.

Wie ‘De Verhulstjes’ volgt, weet natuurlijk dat liefde voor hun honden Marcel en Leo enorm is. Gelukkig heeft de familie een leger aan fans achter zich om hen een hart onder de riem te steken. “Bedankt voor de vele hartverwarmende berichten in verband met Marcel! Leo stelt het goed, hij is super flink en extra lief", schreef Ellen een tijdje terug op Instagram.

De liefde van Leo houdt haar duidelijk overeind. Het lijkt eindelijk een pak beter te gaan met Ellen. Voor een fotoshoot voor het magazine Feeling straalt ze naast haar trouwe viervoeter Leo. Ellen ziet er alweer een pak beter uit, dat merken ook haar volgers op. “Zo knap”, heeft ook schoondochter Sarah Puttemans erover te zeggen.

Populair

Laatste nieuws