"Zó schattig": acteur Walter Baele stelt kleinzoontje voor met prachtige foto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zó schattig": acteur Walter Baele stelt kleinzoontje voor met prachtige foto

"Zó schattig": acteur Walter Baele stelt kleinzoontje voor met prachtige foto

Walter Baele, vooral bekend van ‘Tegen de Sterren op’ en zijn rol als Van Leemhuyzen in ‘Samson en Gert/Marie’, en zijn vrouw Pascale zijn trotse grootouders van hun twee kleinkindjes. Op Instagram doet de acteur nu iedereens harten smelten met een prachtige foto met zijn jongste oogappel.

In 2019 werd Walter Baele voor de allereerste keer opa. Walters dochter, Lisa, verwelkomende een dochtertje, Mila. “Opa zijn is fantastisch”, vertelde de acteur toen dolenthousiast in Story. “Ik hoor soms mensen zeggen dat je je oud voelt zodra je grootvader wordt, maar dat heb ik helemaal niet. Mijn vrouw en ik willen juist graag nauw betrokken worden bij het leven van ons kleinkind.”

Daarom bouwden ze een huis twee straten verderop om dicht bij hun dochter en kleindochter te wonen. “Ik heb geen zin om Mila slechts vanop afstand te volgen. Ik kijk er al naar uit om haar op te halen van school”, glunderde Walter. Zijn geluk kon al helemaal niet op toen hij er in 2021 nog een kleinzoon bijkreeg. “Voor de tweede maal grootvader geworden. Hier is Remus”, liet de acteur ontroerd weten op Facebook.

Knappe jongen

Op Instagram pronkt Walter nu met de kleine Remus, zijn jongste kleinkind. “Opa en kleinzoon”, schrijft de ‘Samson en Marie’-acteur bij een prachtig kiekje met de kleine deugniet. Walters volgers zijn duidelijk helemaal verkocht. “Aaah, zo schattig”, “Heel mooi”, “Wat een knappe jongen”, “Prachtig”, “Beeldschone foto” en “Hoe lief”, schrijven ze vertederd in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws