"Zo schoon om te zien": 'Familie'-acteur Jef De Smedt heeft schitterend nieuws te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo schoon om te zien": 'Familie'-acteur Jef De Smedt heeft schitterend nieuws te vieren

"Zo schoon om te zien": 'Familie'-acteur Jef De Smedt heeft schitterend nieuws te vieren

Jef De Smedt, die al sinds het prille begin Jan Van den Bossche speelt in ‘Familie’, heeft iets bijzonders te vieren. En dat heeft alles met een geliefde collega te maken.

Gisteren werd Annie Geeraerts, beter bekend als Anna of de Bomma uit ‘Familie’, stevig in de bloemetjes gezet door haar tv-zoon. Annie heeft namelijk 97 lentes op de teller staan, wat haar meteen ook de oudste nog actieve soapactrice van Vlaanderen, en wellicht ook ter wereld maakt. Dat moet gevierd worden!

“Mijn tv-moeder en supercollega wordt vandaag 97 jaar”, schreef Jef De Smedt op Instagram bij een kiekje met het feestvarken. “Proficiat! Ik fiets er morgen (vandaag, red.) naartoe in haar stulpje in Oostduinkerke”. Dat wordt ongetwijfeld een gezellige namiddag onder collega's.

Precies 70

Niet alleen Jef, ook de talloze ‘Familie’-fans willen de actrice uitgebreid feliciteren. “Heel gelukkige verjaardag”, “Drie dikke kussen”, “Wat schoon om te zien”, “Lang leve Annie” en “Drink er maar ne goeie op in de Jan & Alleman”, schrijven ze in de reacties. Maar vooral: “Amai, 97!”, “Daar teken ik voor, zeker als ik nog zo goed mag zijn als zij”, “Ze ziet er nog 70 uit”, “Wat ziet ze er fantastisch uit” en “Altijd even stralend”, moet hen van het hart over Annie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws