Zo zag je Winnie Bogaerts nog nooit: 'Blind Getrouwd'-ster toont bijzondere look

02052023winniebogaertsinstagram
Winnie Bogaerts zorgt voor hilariteit met een nieuw kiekje op Instagram. Het ‘Blind Getrouwd’-gezicht heeft zich namelijk verkleed als een zeemeermin en ze legt ook meteen uit waarom ze dat kostuum heeft aangetrokken.
Winnie Bogaerts is bekend geworden door 'Blind Getrouwd'. In dat VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Vorig jaar bezegelden ze hun liefde zelfs nog met een kindje. Zo mochten ze in september hun dochtertje Lily verwelkomen. Door het tv-programma is ze ook erg populair geworden op Instagram.
Daar deelt ze nu een opvallend plaatje op. Zo krijgen we haar te zien als zeemeermin. "Vandaag gingen de kandidaten van onze duikclub voor het eerst duiken in open water", schrijft Winnie erbij. "Naar traditie werden ze erna ook nog eens gedoopt door Neptuna, een rol die ik voor het eerst mocht spelen", legt ze uit.

Droom

"Eindelijk ging mijn kinderwens om een zeemeermin te zijn in vervulling. De plons in het water achteraf viel dan weer wel wat tegen", lacht ze. "Atlantis is groot! Neptuna is heilig! Zot zijn doet geen zeer", sluit ze haar bericht af. "Zo mooi", reageert een van haar volgers al snel. Ook Christophe Ramont, die ook heeft deelgenomen aan 'Blind Getrouwd', moet wat kwijt. "All hail Neptuna!", schrijft hij.