"Zo'n schatje": Tatyana Beloy doet harten smelten met foto's van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo'n schatje": Tatyana Beloy doet harten smelten met foto's van zoontje

"Zo'n schatje": Tatyana Beloy doet harten smelten met foto's van zoontje

Tatyana Beloy, die we onlangs nog zagen schitteren als presentatrice van ‘Big Brother’ en ‘Play Café’, stapte in 2020 in het huwelijksbootje met haar man, Konrad. Niet veel later mochten ze ook een zoontje samen verwelkomen, Wolfgang (2,5). En wat eens schatje is dat!

Nu het wat rustiger is op het werk, neemt Tatyana Beloy alle tijd om te genieten van wat qualitytime met haar gezinnetje. En wat is een leukere gezinsuitstap dan een dagje naar de kinderboerderij? Een reeks prachtige foto’s van de presentatrice met haar man en zoontje tonen dat ze het duidelijk naar hun zin hadden.

“’Waar zijn de giraffen?’, vroeg Wolfje toen we op de kinderboerderij aankwamen”, lacht Tatyana op Instagram. “Dan maar wat beren zoeken… En de enige beer die hij vond stond op zijn trui…” Beren of niet, Wolfgang weet duidelijk hoe hij iedereen rond zijn vinger moet draaien.

Blozende kaakjes

Tatyana’s volgers zijn helemaal verkocht. “Te schattig”, “Mooie foto’s, Tatyana”, “Wat een prachtig manneke”, “Lief vriendje” en “Hoe schattig, die blozende kaakjes”, klinkt het in de reacties. “Zo’n schatje”, reageert Élodie Ouédraogo vertederd. “Wat een cutie”, vindt ook Natassia Van Kerkvoorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws