Zware klap voor Eddy Planckaert: beslissing van zoon Francesco hakt er stevig in Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware klap voor Eddy Planckaert: beslissing van zoon Francesco hakt er stevig in

Zware klap voor Eddy Planckaert: beslissing van zoon Francesco hakt er stevig in

In ‘Château Planckaert’ kunnen we zien hoe één van Vlaanderens populairste families een kasteel renoveert in Frankrijk, waar ze recent ook een glamping hebben geopend. De hele familie samen in Frankrijk, het is altijd al Eddy Planckaerts grootste droom geweest. Helaas heeft Francesco slecht nieuws voor zijn vader.

Eddy Planckaert mag zijn droom opbergen en daar heeft hij het best moeilijk mee. “Dat is inderdaad al lang zijn droom. Maar kijk bijvoorbeeld naar Magali en mezelf. Wij wonen in België en onze kinderen lopen hier school”, bedenkt zijn oudste zoon zich in Primo. “We wonen hier heel graag en zien Frankrijk eerder als een tweede thuis. We genieten daar ook intens”, benadrukt Francesco. Maar een volledige verhuis zien ze niet zitten.

“De aankoop van het kasteel was een gezamenlijke droom. En het is nog altijd de bedoeling om het kasteel uit te baten. Papa is daar nu heel dikwijls. Dat hij voor zichzelf een definitieve verhuis ziet, daar kan ik dus zeker inkomen”, legt hij uit. “Maar voor ons is het praktisch gewoon onmogelijk”, beseft Francesco. “Papa weet dat en heeft zich daar nu inderdaad ook bij neergelegd.”

Vleugels spreiden

“Dit zorgt dus niet voor onrust of zo”, benadrukt Eddy's oudste zoon. De pater familias heeft het gewoon niet gemakkelijk om iedereen los te laten. “Ja, en dat siert hem”, vindt Francesco. “Maar het is logisch dat ze in de nabije toekomst één voor één hun vleugels zullen spreiden, hé. Daar heeft papa alle respect voor. En hij kan op zijn twee oren slapen. Wij zijn héél blij met het leven dat we vandaag hebben.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws