'Barcelona laat Messi vallen als een baksteen, dít wordt zijn vervanger' voetbal
voetbal

'Barcelona laat Messi vallen als een baksteen, dít wordt zijn vervanger'

'Barcelona laat Messi vallen als een baksteen, dít wordt zijn vervanger'

Voor wie er er nog aan twijfelde, Lionel Messi speelt volgend seizoen niet meer bij FC Barcelona. Beide partijen liggen al geruime tijd overhoop en nu richt Barça zijn pijlen op een nieuwe spits.

Het laatste beetje hoop dat de supporters van Barcelona nog hadden dat Messi alsnog een extra seizoen aan zijn aflopend contract zou breien, is vervlogen. Het bestuur wil nu zelfs niet meer praten met hun Argentijnse aanvaller en telt ongeduldig af tot het einde van het seizoen. Tegen dan zou er wel al nieuws moeten zijn over een nieuwe aanvaller.

Begin maart zijn er verkiezingen gepland om een nieuwe voorzitter aan te stellen en die - wie het ook wordt - hoopt om via externe investeerders voor een financiële ommekeer te zorgen. En dat zou dan weer de komst van een zomerse topaanwinst mogelijk moeten maken.

Haaland

Mundo Deportivo weet nu dat Erling Haaland van Borussia Dortmund helemaal bovenaan het verlanglijstje staat. Het Noorse wonderkind, dat in de Champions League ongelooflijke cijfers kan voorleggen, wordt gezien als diegene die Barcelona opnieuw naar de absolute top kan brengen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws