Club Brugge bibbert: ‘Philippe Clement nu topkandidaat bij déze ploeg’ voetbal
voetbal

Club Brugge bibbert: ‘Philippe Clement nu topkandidaat bij déze ploeg’

Club Brugge bibbert: ‘Philippe Clement nu topkandidaat bij déze ploeg’

Philippe Clement houdt de lippen stijf op elkaar, maar het is niet langer uitgesloten dat hij straks alweer vertrekt bij Club Brugge. De succestrainer van blauw-zwart heeft naam gemaakt in Europa en zou aan de slag kunnen in Engeland.

Clement werd recent in verband gebracht met een overstap naar Sheffield United. En de interesse van de Engelsen is serieus. De Premier League-laagvlieger degradeert straks naar tweede klasse, maar is vastbesloten om op termijn sterker terug te keren op het hoogste niveau.

Het Sheffield-bestuur maakt werk van de toekomst. Met de komst van een nieuwe coach en nieuwe spelers moet er een nieuwe wind door de club waaien. Navraag bij enkele Britse bronnen leert ons dat Clement één van de topkandidaten is om de nieuwe trainer van Sheffield United te worden.

Clement heeft indruk gemaakt in België en in de Champions League. Dat de coach het uitstekend deed bij Waasland-Beveren en vervolgens KRC Genk en Club Brugge naar de landstitel wist te leiden, is ook buitenlandse teams opgevallen.

Gesprek met Club-bestuur

Het buitenland wenkt voor Clement en dat zullen ze bij Club Brugge niet zo fijn vinden. Na het seizoen gaan het bestuur van blauw-zwart en Clement praten over de toekomst. Benieuwd wat uit die gesprekken zal voortvloeien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws