Club heeft voormalig topspeler van RSCA op het oog als vervanger voor Vanaken voetbal
voetbal

Club heeft voormalig topspeler van RSCA op het oog als vervanger voor Vanaken

Club heeft voormalig topspeler van RSCA op het oog als vervanger voor Vanaken

Hoewel Hans Vanaken nog niet officieel vertrokken is naar West Ham United, heeft het bestuur van Club Brugge al een vervanger in het vizier gekregen. Er zou namelijk interesse zijn voor voormalig Anderlecht-speler Dennis Praet.

Praet komt de laatste tijd maar amper aan spelen toe bij zijn huidige ploeg Leicester City. Het zou daarom niet ondenkbaar zijn dat de voormalige Gouden Schoen vroeg of laat terug zou keren naar de Belgische competitie. Maar het is nog de vraag of Anderlechtsupporters zich zouden kunnen vinden in het feit dat hij terugkeert naar hun grootste rivaal, Club Brugge.

Een uitleenbeurt aan Torino FC zou er ook niet meer inzitten voor Dennis Praet, volgens The Daily Mail. Zo slinken de kansen op een hoog aantal speelminuten voor Praet. Misschien is een overstap naar Club Brugge dus wel een verstandige keuze, zeker aangezien ook bondscoach Roberto Martinez stilaan zijn selectie voor het WK in Qatar moet gaan maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws