Jean-Marie Pfaff doet enorm opvallende uitspraak over Club Brugge voetbal
voetbal

Jean-Marie Pfaff doet enorm opvallende uitspraak over Club Brugge

Jean-Marie Pfaff doet enorm opvallende uitspraak over Club Brugge

Zowel in België als in Duitsland is Jean-Marie Pfaff een voetballegende. Er is daarom nog steeds grote interesse in zijn kijk op het hedendaagse topvoetbal. De voormalige Rode Duivel gaf zijn visie op de wedstrijden van Club Brugge in de Champions League.

In BILD blikt Pfaff vooruit naar de eerste match van Club Brugge op het kampioenenbal. Hij voorspelt dat blauw-zwart vanavond de drie punten pakt tegen Bayer Leverkusen.

"Op Europees vlak is Club Brugge de beste Belgische ploeg. Hoewel ze deze zomer opnieuw enkele goede spelers hebben verloren, zijn ze er toch in geslaagd zich te versterken", zei de voormalige topkeeper.

Maar wat volgde was een nog straffere voorspelling: "Ik ga ervan uit dat ze zullen standhouden in hun groep en de achtste finales zullen bereiken. Club beschikt over een hecht team, terwijl bij Leverkusen geen echte ploeg op het veld staat."

Daarom ook dat BILD hem in aanloop naar de Champions League-opener van Club Brugge tegen Bayer Leverkusen vroeg naar zijn mening. En die was - zoals steeds bij Jean-Marie - zeer uitgesproken en bijzonder positief voor blauw-zwart.

"Op Europees vlak is Club Brugge de beste Belgische ploeg. Hoewel ze deze zomer opnieuw enkele goede spelers hebben verloren, zijn ze er toch in geslaagd zich te versterken", aldus de gewezen topkeeper.

Waarna een bijzonder straffe voorspelling volgde: "Ik ga ervan uit dat ze zullen standhouden in hun groep en de achtste finales zullen bereiken." En over de openingsmatch: "Club beschikt over een hecht team, terwijl bij Leverkusen geen echte ploeg op het veld staat."

Populair

Laatste nieuws