Johan Boskamp spreekt voor het eerst over overlijden van kleinzoon voetbal
voetbal

Johan Boskamp spreekt voor het eerst over overlijden van kleinzoon

Johan Boskamp spreekt voor het eerst over overlijden van kleinzoon

Johan Boskamp is door een zeer moeilijke periode gegaan. Hij moest afscheid nemen van zijn 19-jarige kleinzoon.

Plots verscheen Boskamp niet meer op tv. Over de reden werd aanvankelijk niet gecommuniceerd, tot het Nederlandse Story de ware reden onthulde. De kleinzoon van Boskamp bleek overleden te zijn. "Beetje bij beetje gaat het beter", zegt de Nederlandse voetbalanalist nu in Het Belang van Limburg.

"Geen voetbal gekeken"

"Je probeert niet te veel aan dit drama te denken en de draad weer op te pikken. Ik kom stilaan weer aan de oppervlakte. Twee maanden was ik niet op tv geweest", zegt de Rotterdammer. "Ik had een tijdje geen voetbal gekeken, maar de liefde voor het spelletje is niet verdwenen."

Boskamp pikt de draad nu weer helemaal op. Zo zal hij nog eens aanschuiven aan de tafel van Extra Time. "Afgelopen maandag ben ik voor het eerst naar Nederland gegaan om wat vrienden te bezoeken. En ik heb Frank Raes beloofd dat ik er dinsdag bij ga zijn als hij zijn laatste Extra Time-uitzending zal presenteren."

Afscheid

Opvallend is wel dat hij niet meer aan tafel mag bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Jarenlang was Boskamp een vaste gast in VI. Nu Veronica Inside een dagelijks praatprogramma wordt - dat niet alleen over voetbal zal handelen - is Boskamp niet meer welkom als vaste gast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws