Nog meer slecht nieuws voor Antwerp-kapitein Toby Alderweireld : "Het ziet er niet goed uit" voetbal
voetbal

Nog meer slecht nieuws voor Antwerp-kapitein Toby Alderweireld : "Het ziet er niet goed uit"

Nog meer slecht nieuws voor Antwerp-kapitein Toby Alderweireld : "Het ziet er niet goed uit"

Antwerp heeft zich afgelopen woensdag kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Maar kapitein Toby Alderweireld zorgde ook voor een domper op de feestvreugde. Zo viel hij nog voor het fluitsignaal geblesseerd uit. Nu is er ook meer nieuws bekendgemaakt over zijn blessure.

Antwerp heeft zijn ticket naar de groepsfase van de Champions League beet. Nadat ze thuis eerder al met 1-0 wonnen van AEK Athene, konden ze ook in Griekenland de overwinning over de streep trekken. Zo versloeg Antwerp AEK met 2-1 in de terugmatch.

Maar helaas is de kans zeer groot dat hun aanvoerder Toby Alderweireld de start van de Champions League-campagne, die voorzien is op 19 en 20 september, mist. Hij raakte 25 minuten voor het fluitsignaal namelijk geblesseerd aan zijn schouder nadat hij slecht neerkwam na een luchtduel. Alderweireld werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stelden ze een schouderluxatie, ofwel een schouder uit de kom, vast.

Bij elkaar lappen

Bij Sporza heeft sportief directeur Marc Overmars nu ook gereageerd op zijn blessure. "We moeten de boel bij elkaar lappen", aldus Overmars. "We zullen het de komende dagen even moeten bekijken, maar die blessure van Toby ziet er niet zo goed uit", aldus de sportief directeur. Eerder raakte al bekend dat hij al minstens voor drie à vier weken out is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws