Officieel: Philippe Clement tekent nieuw contract bij Club Brugge voetbal
voetbal

Officieel: Philippe Clement tekent nieuw contract bij Club Brugge

Officieel: Philippe Clement tekent nieuw contract bij Club Brugge

Club Brugge en coach Philippe Clement zetten hun succesvolle samenwerking verder. Het nog lopende contract van Clement werd omgezet naar een contract van onbepaalde duur.

"Na eerdere titels in 2020 en 2021 gaan Club Brugge en Philippe Clement volgend seizoen dus opnieuw op zoek naar nationaal én internationaal succes", zo meldde blauw-zwart zaterdag in de vooravond op zijn website.

"Ik ben verheugd dat ik ook volgend jaar hoofdcoach van Club zal zijn", liet Clement noteren. "In 18 jaar Club heb ik al heel veel mooie dingen mogen meemaken maar ik zie ook nog heel wat mooie uitdagingen voor de toekomst. Uitdagingen die mij enorm motiveren. Ik kijk al uit naar de start van de nieuwe voetbalcompetitie, hopelijk mét publiek."

En ook Vincent Mannaert kwam aan het woord: "We zijn blij dat Philippe ook volgend seizoen hoofdtrainer van Club Brugge is. Uit onze gesprekken is gebleken dat we nog steeds dezelfde ambities delen en die graag samen willen realiseren."

Evaluatiemomenten

Die gesprekken sleepten wat langer aan omdat Clement een opwaardering van zijn contract wilde. "Door het contract om te zetten in één van onbepaalde duur geven we beide partijen de kans om evaluatiemomenten in te bouwen zonder ons vast te pinnen op een vooraf vastgelegd aantal seizoenen."

Mannaert besloot vervolgens nog met de woorden: "Philippe is een topcoach die het huis kent en kan werken in de multidisciplinaire omgeving die Club Brugge op vandaag is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws