Vreselijk: bijzonder droevig nieuws uitgelekt over Romelu Lukaku voetbal
voetbal

Vreselijk: bijzonder droevig nieuws uitgelekt over Romelu Lukaku

Vreselijk: bijzonder droevig nieuws uitgelekt over Romelu Lukaku

Romelu Lukaku mocht afgelopen vrijdag zijn debuut maken voor AS Roma. Zij namen het toen op tegen AC Milan. Helaas verloren ze met 1-2. Maar voor Lukaku was het ook nog om een andere reden een start in mineur.

Romelu Lukaku is namelijk opnieuw het slachtoffer geworden van racisme tijdens de match tegen AC Milan. Zo maakten verschillende uitfans racistische geluiden. Intussen heeft AC Milan ook al gereageerd op het voorval.

"Er is geen ruimte voor discriminatie en intolerantie bij AC Milan. En we zijn er zeker van dat dit ook gedeeld wordt door onze echte supporters die ons vaker volgen", klinkt het in een officieel statement.

Straffen

"We gaan nauw samenwerken met de autoriteiten om de feiten op tafel te krijgen", klinkt het verder. "Zo willen we de verantwoordelijke individuen die te horen waren in het Stadio Olimpico in Rome straffen. We zijn er klaar voor om onze ethische gedragsregels toe te passen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws