Jill Peeters ziet het veranderen: "Vanaf dan gaan de hoge temperaturen weer dalen" Weer
Weer

Jill Peeters ziet het veranderen: "Vanaf dan gaan de hoge temperaturen weer dalen"

Jill Peeters ziet het veranderen: "Vanaf dan gaan de hoge temperaturen weer dalen"

Momenteel genieten we van een mooie ochtend met hier en daar wat zon, maar daar zal snel verandering in komen, volgens weervrouw Jill Peeters.

"In de loop van de voormiddag begint de bewolking al aan te dikken vanaf de kust. Rond de middag begint het daar dan lichtjes te regenen. En in de namiddag verwacht ik ook wat gemiezer in het binnenland", aldus Peeters.

"In de loop van de namiddag en avond zal ook opnieuw de wind aanwakkeren, met een vrij krachtige tot krachtige wind vanuit het zuid zuid-westen. Die voert nog altijd relatief zachte lucht aan. De maxima liggen vandaag rond de 10 graden."

Verder laat Jill weten dat storm Isha noordwaarts weg is getrokken, maar dat er alweer een nieuwe storm aankomt boven de Britse Eilanden.

"We krijgen niet echt de kern van die storm over ons heen, maar wel het staartje." De effecten hiervan merken we deze avond en deze nacht. Maar er is ook goed nieuws. "Woensdag zien we dat die regen en wind snel gaan verdwijnen. Dus in de loop van woensdag wordt het droger en klaart het opnieuw uit."

"Donderdag start redelijk bewolkt en in de latere namiddag verwachten we misschien wat neerslag. Vrijdag nog wat wisselvalligheid in de voormiddag, in de namiddag en in het weekend blijft het droog."

"Doorheen de week liggen de temperaturen rond een 10 graden, maar in het weekend zakken de temperaturen naar gemiddeld 7 graden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws