Sabine Hagedoren voorspelt zomerse temperaturen tot 25 graden: "Maar vanaf dan wordt het herfstweer" Weer
Weer

Sabine Hagedoren voorspelt zomerse temperaturen tot 25 graden: "Maar vanaf dan wordt het herfstweer"

Sabine Hagedoren voorspelt zomerse temperaturen tot 25 graden: "Maar vanaf dan wordt het herfstweer"

Dit weekend ziet er nog zeer goed uit qua weer. En ook maandag wordt nog een warme dag. Maar daarna ziet Sabine Hagedoren de weerkaarten veranderen.

"De luchtdruk gaat dit weekend opnieuw stijgen. Zo krijgen we onder de invloed van een hogedrukgebied een aangenaam weekend. Zaterdag schuiven er wat sluierwolken voor de zon en krijgen we temperaturen die iets lager liggen. We komen in wat frissere lucht en krijgen zo'n 19 graden in het centrum van het land, maar het blijft wel droog en vaak ook zonnig", zegt de VRT-weervrouw.

"Daarna zitten de temperaturen opnieuw in de lift. Zo klimmen de temperaturen op zondag naar 23 graden en meer. Tegen maandag doen we er zelfs nog een schepje bovenop en gaan we naar een zomerse 25 graden. Dat is dus echt warm weer voor de tijd van het jaar", aldus Sabine Hagedoren.

Herfstweer

"Dinsdag trekt een regenzone over het land en dan gaat het ook harder waaien. We krijgen dus heel ander weer en het wordt koeler ook, met 18 graden. En ook woensdag blijft het wisselvallig met kans op een paar buien, met tussendoor ook een opklaring en een goed voelbare wind. Dan houden we het bij 17 graden. Dat lijkt dan toch wat meer op herfstweer", besluit de weervrouw.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws