Sabine Hagedoren waarschuwt voor felle storm: "Dan zijn er windstoten tot 100 km/u mogelijk" Weer
Weer

Sabine Hagedoren waarschuwt voor felle storm: "Dan zijn er windstoten tot 100 km/u mogelijk"

Sabine Hagedoren waarschuwt voor felle storm: "Dan zijn er windstoten tot 100 km/u mogelijk"

Deze week krijgen we volgens Sabine Hagedoren opnieuw op en top herfstweer, met op donderdag een zeer onstuimige, stormachtige dag.

"Vandaag lassen we even een drogere periode in en krijgen we heel wat opklaringen, al kunnen er ook enkele buien vallen bij temperaturen rond de 12 graden. Voor de rest van de week blijven we in dat zeer wisselvallige weer zitten, met storingen die af en toe passeren."

"Zo krijgen we vanaf woensdag opnieuw typisch herfstweer, met veel buien en tussendoor een opklaring met een temperatuur van zo'n 14 graden. En dan houden we vooral een stormdepressie in de gaten. Engeland krijgt dan echt stormweer, maar het westen van ons land zit dan ook dicht tegen die kern. Daar gaan we dan ook de felste windstoten meten, misschien tot 90 of zelfs 100 kilometer per uur. In het oosten krijgen we minder felle rukwinden, maar het belooft donderdag overal een zeer onstuimige dag te worden met eerst regen, al is het vooral de wind die we zeker in de gaten moeten houden."

Lagere temperaturen

"Ook vrijdag staat er nog een sterke wind, met temperaturen rond de 11 graden. Het wordt dus ook nog een beetje koeler. We krijgen ook nog een portie regen en buien in het weekend. De wind gaan we ook nog altijd goed voelen bij lagere temperaturen rond de 11 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws