Weerman Bram Verbruggen komt met fikse waarschuwing: "Felle buien en ook dit komt op ons af" Weer
Weer

Weerman Bram Verbruggen komt met fikse waarschuwing: "Felle buien en ook dit komt op ons af"

Weerman Bram Verbruggen komt met fikse waarschuwing: "Felle buien en ook dit komt op ons af"

Bram Verbruggen ziet erg onstuimig weer op ons afkomen. Het wordt erg winderig en er zal veel regen vallen.

"Ook morgen blijven we nog altijd in dat heel wisselvallige weer zitten, met heel regelmatig regen en felle buien. In de loop van de nacht en morgen verwachten we ook heel veel wind", aldus de VRT-weerman. "In het binnenland halen de rukwinden 60 tot 70 km/u, aan zee kan dat 85 tot 90 km/u zijn. In de loop van de namiddag kan er wat meer zon tevoorschijn komen in het westen van het land. Het wordt amper 16 graden."

"Er is wel beterschap op komst, want vanaf maandag krijgen we een hogedrukgebied in de buurt", vervolgt Verbruggen. "Volledig droog zal het nog niet zijn op maandag en dinsdag. We verwachten dan nog veel wolken en buien. Dan halen we 20 graden. Vanaf woensdag krijgen we droog weer, meer zon en temperaturen die eindelijk eens een beetje hoger kunnen klimmen, tot 23 graden. De beste dag van de week wordt donderdag, met 28 graden in het centrum van het land. We krijgen dan ook veel zon. Vrijdag volgt opnieuw een regenzone bij 26 graden. Het weekend ziet er dan opnieuw droger en zonniger uit."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws