Chris Froome deelt opvallend beeld van Mark Cavendish dat vragen over toekomst oproept Wielrennen
Wielrennen

Chris Froome deelt opvallend beeld van Mark Cavendish dat vragen over toekomst oproept

Chris Froome deelt opvallend beeld van Mark Cavendish dat vragen over toekomst oproept

Chris Froome is na zijn zware val in de verkenning van de tijdrit van de Dauphiné van 2019 nooit meer de oude geworden. Hij ruilde Sky om voor Israel Premier Tech, maar de goede resultaten blijven achterwege.

De viervoudige Tour-winnaar is inmiddels 38, maar hij is nog lang niet klaar met het wielrennen. Bij Israel ligt hij nog onder contract tot en met 2025, wanneer hij 40 zal zijn. Dinsdag trok hij eropuit met twee vrienden.

Hij ging fietsen met INEOS-renner Cameron Wurf én Astana-renner Mark Cavendish. Die laatste moest in de meest recente Tour de France nog opgeven na een val en het leek erop dat hij zijn laatste profkoers gereden had.

Maar de beelden die Froome deelde zouden er mogelijk op kunnen wijzen dat Cavendish er toch nog een jaartje bijdoet en er alles aan gaat doen om alleen recordhouder te worden in Tour-ritzeges. Zijn revalidatie lijk alvast vlot te verlopen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws