Cian Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma?: “Zéér geïnteresseerd” Wielrennen
Wielrennen

Cian Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma?: “Zéér geïnteresseerd”

Cian Uijtdebroeks naar Jumbo-Visma?: “Zéér geïnteresseerd”

Jumbo-Visma zal volgend seizoen Jumbo-Lease a Bike heten. Momenteel rijden er drie Belgen voor de Nederlandse wielerformatie.

Maar Van Aert, Benoot en Van Der Sande zouden daar binnenkort zomaar een landgenoot bij kunnen krijgen. De ploeg zou namelijk bijzonder geïnteresseerd zijn in de diensten van supertalent Cian Uijtdebroeks.

De jonge Bora-renner ziet zijn contract in 2024 aflopen en is naar verluidt al op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij Bora-Hansgrohe zouden ze hem weliswaar graag nog wat langer houden, dat meldt teammanager Ralph Denk.

“Ik weet niet of hij uiteindelijk vertrekt, maar op dit moment ligt dat niet op tafel”, is Denk duidelijk bij GCN. “Het is een doel om hem langer vast te leggen, omdat hij een talentvol renner is, maar onze zakken zijn niet zo diep als die van andere ploegen.”

Concurrentie

GCN meldt trouwens dat Jumbo-Visma zeker niet de enige ploeg is die de jonge Belg het hof wil maken: “Hij geniet interesse van verschillende ploegen, waaronder Lidl-Trek, Ineos Grenadiers en Jumbo-Visma!” En ook zijn huidige werkgever zal zich dus nog in de debatten mengen. Wordt vervolgd…

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws