Dit wil je niet missen: Wielerfans wrijven zich in de handen door Belgische veelwinnaars

230928arnauddeliejasperphilipsen
Een dag zonder koers, is een dag niet geleefd. Donderdag wil de Belgische wielerliefhebber ongetwijfeld voor het scherm zitten.
Het Circuit Franco-Belge staat namelijk op de agenda. Niet meteen de allergrootste koers, maar het deelnemersveld spreekt - zeker voor de Belgische wielerfan - tot de verbeelding. Arnaud De Lie probeert zijn negende overwinning van het seizoen te boeken.
Maar het Waalse supertalent krijgt wel af te rekenen met stevige concurrentie. Ook Jasper Philipsen zal aan de start staan. De groene trui van de Tour de France vervangt Mathieu van der Poel, die een punt achter zijn wegseizoen heeft gezet.
Philipsen gaat vol voor zijn vijftiende overwinning van dit jaar. Mocht het donderdagmiddag tot een sprint komen, dan krijgen we mogelijk de twee beste Belgische snelle mannen in een rechtstreeks duel te zien. Dat wil je toch niet missen?!

Andere deelnemers

Philipsen en De Lie zijn natuurlijk niet de enige renners die aan de start zullen staan. Ook onder meer Biniam Girmay, Victor Campenaerts, Kasper Asgreen, Bryan Coquard en Rasmus Tiller zullen aan de start verschijnen. Het belooft een spannende koers te worden!