Eli Iserbyt uitgelachen door eigen ploegmaats: “Dát wil ik niet!” Wielrennen
Wielrennen

Eli Iserbyt uitgelachen door eigen ploegmaats: “Dát wil ik niet!”

Eli Iserbyt uitgelachen door eigen ploegmaats: “Dát wil ik niet!”

Eli Iserbyt heeft afgelopen week af moeten rekenen met een ziekte. Hij liet verstek gaan voor meerdere crossen.

In Zonhoven maakte hij zijn rentree en werd hij zesde. Op het parcours moest er veel door het zand gereden worden, waar Iserbyt op een opvallende manier voor traint. Hij heeft namelijk een zandbak laten aanleggen in zijn achtertuin.

“Ik was er al een tijdje over aan het nadenken. Omdat zand bij ons in de buurt moeilijk te vinden is en het seizoen eraan zat te komen, heb ik de knoop doorgehakt”, vertelt hij bij Het Nieuwsblad. “Begin september heb ik die strook laten aanleggen.”

“Ik wil gewoon niet hebben dat ik na mijn carrière tot de vaststelling kom dat ik er niet genoeg tijd in heb geïnvesteerd”, verklaart hij zijn aankoop. Wanneer zijn ploegmaat bij hem thuis op bezoek komen, kunnen ze weliswaar niet laten om eens met zijn zandbak te lachen.

Balkjes 

“Als het ploegtraining is en we passeren bij mij thuis, dan lachen ze wel eens met die zandbak. Er liggen trouwens ook balkjes in mijn tuin. Het is de bedoeling dat er op termijn een echt crossparcours komt”, sluit de wereldbekerleider af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws