Lars Boom doet wereldkampioene Lotte Kopecky opkijken: “Écht niet gemakkelijk” Wielrennen
Wielrennen

Lars Boom doet wereldkampioene Lotte Kopecky opkijken: “Écht niet gemakkelijk”

Lars Boom doet wereldkampioene Lotte Kopecky opkijken: “Écht niet gemakkelijk”

Lotte Kopecky heeft dit seizoen heel wat mooie overwinningen behaald. Bij SD Worx is Lars Boom één van haar ploegleiders.

De Nederlander was onlangs op bezoek bij In de Leiderstrui en daar had hij het over zijn ploeg, die dit seizoen 56 keer kon winnen: “Veel mensen zouden ons seizoen een 10 geven, maar dan zou het perfect zijn… Zelf denk ik dat je met een 9,5 aardig in de buurt komt. Maar wat we dit jaar hebben neergezet… "

“Dat gaan we misschien nooit meer meemaken in het vrouwenwielrennen! Dat maakt het dus extra bijzonder”, strooit de ploegleider met lof. In het vrouwenpeloton wordt er vaak naar de dominantie van SD Worx gewezen met de boodschap dat de koers te saai geworden is, maar Boom beweert net het tegenovergestelde.

“Ik denk net dat het iedere koers opnieuw spannend geworden is! Andere ploegen hebben hun eigen tactieken en proberen op hun eigen manier te winnen. Het is vrijwel altijd spannend en we zien genoeg aparte finales. Je moet altijd met de juiste mensen voorin zitten. Dat is écht geen makkelijke klus!”, sluit hij enigszins verrassend af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws