Lefevere verrast iedereen en duidt plots zijn opvolger aan Wielrennen
Wielrennen

Lefevere verrast iedereen en duidt plots zijn opvolger aan

Lefevere verrast iedereen en duidt plots zijn opvolger aan

Patrick Lefevere heeft weer een aantal drukke maanden achter de rug. Toch gaat hij opnieuw een jaar in de wielerwereld tegemoet.

Lefevere denkt al langer aan zijn pensioen, maar is er voorlopig dus niet in geslaagd om tot dat punt te komen. Binnenkort zou daar weliswaar verandering in kunnen komen, dat onthulde hij zelf bij Het Nieuwsblad: “Ik hoop dat de ploeg straks nog eens twintig jaar zal blijven bestaan.”

“Dat zal dan wel zonder mij zijn… ”, aldus Lefevere. En hij heeft kennelijk al een opvolger klaarstaan: “We hebben iemand gevonden die zal beginnen in een rol als COO.” Ook Quick-Step CEO Ruben Desmet liet zich uit over wat er met de ploeg zal gebeuren eens Lefevere met pensioen gaat.

“Ons doel is om een stabiele ploeg te bouwen waar belangrijke mensen een belangrijke rol hebben, maar ze moeten ook vervangbaar zijn. We willen niet dat Patrick abrupt stopt, maar vragen wel dat er een plan is voor een opvolger. Iemand die kan meelopen en gaandeweg meer verantwoordelijkheid krijgt. Het mag niet ineens van nul naar honderd zijn”, concludeert Desmet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws