Michel Wuyts doet straffe uitspraken over Remco Evenepoel: "Keihard" Wielrennen
Wielrennen

Michel Wuyts doet straffe uitspraken over Remco Evenepoel: "Keihard"

Michel Wuyts doet straffe uitspraken over Remco Evenepoel: "Keihard"

Michel Wuyts is van mening dat Remco Evenepoel zonder zijn coronabesmetting de Giro had gewonnen. Dat vertelt hij aan VTM.

"Ik maak me sterk dat Remco deze Ronde van Italië gewonnen had. Ik zeg niet ‘had kunnen winnen’, maar ‘gewonnen had’”, zegt Wuyts heel duidelijk. “Op basis van z’n grenzeloos talent, op basis van dat hij zich zes maanden erop had voorbereid, en dat hij klaar was om die Giro de volle drie weken op z’n top te betwisten.”

"Ik maak me sterk dat Evenepoel voor zo’n exploot zou gezorgd hebben", vervolgt de wielercommentator. "Dat hij wel eens keihard zou toegeslagen hebben, alleen heeft ziekte er anders over beslist.”

Zwakke Giro

Zonder Evenepoel was Wuyts niet onder de indruk van deze Giro. “Het eeuwige wachten, angstig gedoe, passief rijden, in blok blijven en hopen dat er in de slotkilometer iets gebeurt... En ook dat bleef vaak uit. We zijn in deze Giro op onze honger blijven zitten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws