Monique Westenberg verrast met boodschap over André Hazes: "Ein-de-lijk" Wielrennen
Wielrennen

Monique Westenberg verrast met boodschap over André Hazes: "Ein-de-lijk"

Monique Westenberg verrast met boodschap over André Hazes: "Ein-de-lijk"

Voor wie er nog aan twijfelde: de relatie van André Hazes met Anne Rose Zonneveld is voorbij. André is weer thuis, bij Monique Westenberg.

De zanger doet geen optredens meer en spreekt niet met de media. Hij heeft volgens de officiële berichten een burn-out. Vandaag wordt André Hazes 28 jaar en feliciteert Monique Westenberg hem in een uitgebreid bericht op Instagram.

Fastlane

André Hazes heeft Monique flink gekwetst. Hij verbrak zelfs hun verloving vorig jaar en begon dan een relatie met Sarah van Soelen. Toch blijft hij kansen krijgen van Monique.

"Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels", schrijft Moon.

Ein-de-lijk

"Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf", klinkt het.

Monique gaat verder: "Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt."

Dapper

"Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt."

"Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday", aldus Monique nog.

André met de hond

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws