Na winst in wereldbeker wil Pim Ronhaar ook op déze manier fameus uitpakken Wielrennen
Wielrennen

Na winst in wereldbeker wil Pim Ronhaar ook op déze manier fameus uitpakken

Na winst in wereldbeker wil Pim Ronhaar ook op déze manier fameus uitpakken

Pim Ronhaar heeft vorig weekend de mooiste overwinning uit zijn carrière behaald in de Wereldbeker in Dendermonde.

Ronhaar rijdt voorlopig ‘enkelweekenden' en werkt dus nooit twee crossen per weekend af: “Ik ga voorlopig nog geen dubbele weekenden rijden. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het voor mij bij één cross per week.” Dat zal hij niet alleen doen met het oog op de rest van het seizoen.

Na de veldritwinter wil hij namelijk ook graag schitteren op de weg. Afgelopen seizoen wist hij onder meer de Flèche du Sud te winnen en werd hij ook tweede in de GP Vermarc. “Op de weg gaat het momenteel supergoed. We hebben ook geregeld contact met Lidl-Trek!”, laat hij optekenen bij In de Leiderstrui.

“Ik wil mezelf ook wat meer gaan ontwikkelen op de weg. Afgelopen jaar was de eerste keer dat ik me er écht op voorbereidde, met als gevolg dat ik goede resultaten bijeen heb gefietst”, concludeert Ronhaar. “Ook als ik in dat soort koersen meer met mijn koppie ga rijden, zal ik meer mooie resultaten gaan behalen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws