Patrick Lefevere met de grond gelijkgemaakt: "Ga met hem wat janken!" Wielrennen
Wielrennen

Patrick Lefevere met de grond gelijkgemaakt: "Ga met hem wat janken!"

Patrick Lefevere met de grond gelijkgemaakt: "Ga met hem wat janken!"

Jan Bakelants heeft zich kritisch uitgelaten over de recente opmerkingen van Patrick Lefevere tegen Julian Alaphilippe, waarin hij suggereerde dat diens prestaties beïnvloed werden door te veel feesten en alcohol, en opmerkingen maakte over de invloed van Alaphilippe's echtgenote, Marion Rousse.

Bakelants vindt de uitspraken "beneden alle peil" en onnodig, gezien Lefevere zijn punt al eerder had gemaakt. "Ik begrijp het deze keer niet", zegt Bakelants in een interview met Het Laatste Nieuws, wijzend op de ongerechtvaardigde kritiek en het opnieuw oprakelen van oude kwesties.

"Patrick zegt dat hij Alaphilippe drie jaar te veel betaald heeft en dat hij dat niet correct vindt. Ik vind dat onterecht. Wat dat betreft kan Patrick een zelfhulpgroep oprichten met Florentino Pérez van Real Madrid, die jankte ook over het dure contract van Eden Hazard."

Bakelants benadrukt verder het belang van een sterke partner thuis voor een renner, en merkt op dat een goede balans essentieel is voor het welzijn van zowel de renner als het gezin

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws