Peter Van Petegem krijgt zéér opvallend nieuws dat ook Thibau Nys doet opkijken Wielrennen
Wielrennen

Peter Van Petegem krijgt zéér opvallend nieuws dat ook Thibau Nys doet opkijken

Peter Van Petegem krijgt zéér opvallend nieuws dat ook Thibau Nys doet opkijken

Peter Van Petegem hing inmiddels al meer vijftien jaar geleden zijn koersfiets aan de haak. De Zwarte van Brakel wist in zijn rijkgevulde carrière onder meer Parijs-Roubaix én twee keer de Ronde van Vlaanderen te winnen.

Maar Peter is niet de laatste Van Petegem die we ooit op een koersfiets aan het werk zullen zien. Zijn zoon - Axandre (21) - heeft de wielermicrobe namelijk ook stevig te pakken. Hij rijdt momenteel voor het ‘Jumbo-Visma Development Team’.

Maar daar zal hij aan het einde van het seizoen vertrekken, dat werd een tweetal weken geleden bekendgemaakt. Van Petegem maakt de overstap naar het ‘Lidl-Trek Development Team’, de nieuwe opleidingsploeg van het team van Thibau Nys.

Bij zijn nieuwe ploeg zal hij vanaf volgend seizoen samen koersen met zeven andere renners. De Spaanse oud-prof Markel Irizar zal de opleidingsploeg - die trouwens in Deinze zijn uitvalsbasis kent - onder zijn hoede nemen. Veel succes, Axandre en co.!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws