Spurtbom en Champs Élysées-winnaar Jordi Meeus schrikt door zéér opvallend transfernieuws Wielrennen
Wielrennen

Spurtbom en Champs Élysées-winnaar Jordi Meeus schrikt door zéér opvallend transfernieuws

Spurtbom en Champs Élysées-winnaar Jordi Meeus schrikt door zéér opvallend transfernieuws

Jori Meeus kende dit jaar in de Tour de France zijn grote doorbraak bij het internationale wielerpubliek. Na 21 dagen te zwoegen wist hij de sprint op de Champs Élysées naar zijn hand te zetten.

In de Tour kreeg de jonge Belg de voorkeur op Sam Bennett, de Ierse sprinter die al ritten in alle grote rondes won. Bennett zijn contract lijkt niet verlengd te worden, maar dat betekent niet dat Meeus volgend seizoen de enige sprinter van BORA zal zijn.

Ze pakten eerder deze week namelijk uit met het nieuws dat Sam Welsford de overstap gaat maken van DSM-Firmenich. De 27-jarige Australiër won recent nog een rit in de Renewi-Tour en nam ook deel aan de Tour de France, maar dat werd geen succes.

Jordi Meeus zal dus met de runner-up van de Scheldeprijs moeten afrekenen om opnieuw de Tourselectie te halen. Bij DSM wisten ze trouwens al een opvolger voor Welsford vast te leggen. Ze nemen Fabio Jakobsen namelijk over van Soudal Quick-Step.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws