Thibau Nys wordt bedreigd, papa Sven grijpt in Wielrennen
Wielrennen

Thibau Nys wordt bedreigd, papa Sven grijpt in

Thibau Nys wordt bedreigd, papa Sven grijpt in

Er was de laatste weken veel te doen rond de niet-deelname van onder meer Thibau Nys aan bepaalde Wereldbekercrossen. Zelfs David Lappartient - de UCI-voorzitter - kwam zich moeien.

Hij haalde ferm uit naar de renners die besloten hebben om niet deel te nemen aan sommige manches van de Wereldbeker. Sven Nys reageerde op de uitspraken van Lappartient, want Thibau Nys en Lars van der Haar zijn twee van de renners die zich aangesproken mogen voelen.

De Baloise Trek Lions-ploegleider verdedigde bij Wielerflits vooral zijn zoon: “Ik denk dat renners het recht moeten hebben om eigen keuzes te maken. Zeker als het over jonge renners gaat, want hier wordt ook mijn eigen zoon genoemd.”

Het onderwerp zal nog even 'hot' blijven, maar dat schrikt Sven Nys niet af: “Het is sowieso al niets voor dit jaar. Maar we gaan kijken. Het enige wat wij vragen, is overleg. Dit is voor een groot stuk een dreigement, en proberen je stem te verheffen… ”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws