Vader Patrick Evenepoel met grond gelijkgemaakt: “Hij heeft eurotekens in de ogen, geen verstand!” Wielrennen
Wielrennen

Vader Patrick Evenepoel met grond gelijkgemaakt: “Hij heeft eurotekens in de ogen, geen verstand!”

Vader Patrick Evenepoel met grond gelijkgemaakt: “Hij heeft eurotekens in de ogen, geen verstand!”

Toen het WK tijdrijden van start ging was er bijzonder veel te doen rond de clash tussen Patrick Evenepoel (de papa én manager van Remco) en Patrick Lefevere (de ploegbaas van Soudal Quick-Step).

Bij De Morgen liet journalist Hans Vandeweghe zich onlangs uit over de vader van Remco Evenepoel: “Remco… Wielrennen en Pizza Hut is geen goede match. Dat hij graag pizza's eet, dat kan. Dat hij ze ook geregeld zou eten, lijkt erg onwaarschijnlijk… .”

“Toen zijn pa het had over “stappen zetten op vlak van voeding”, was dat niet voor het team bedoeld?”, vraagt Vandeweghe zich af. “Naast ongetwijfeld veel te snelle koolhydraten zijn die dingen vergeven van de vetten… . Pizza Hut en Evenepoel is sowieso een raar huwelijk.”

“Een echte manager mét verstand van imagebuilding en alles wat daarbij komt kijken, geen vader dus met eurotekens in de ogen, had voor een ander voedingsmerk gekozen”, haalt hij staalhard uit naar Patrick Evenepoel. “Bij voorkeur iets uit het light-gamma, passend bij het beeld van de renner die 365 dagen per jaar leeft voor zijn sport!”

Populair

Laatste nieuws