Van Aert ziet De Vlaeminck genadeloos op zijn plaats gezet worden Wielrennen
Wielrennen

Van Aert ziet De Vlaeminck genadeloos op zijn plaats gezet worden

Van Aert ziet De Vlaeminck genadeloos op zijn plaats gezet worden

Wout van Aert al deze winter ‘maar’ acht à tien crossen afwerken. De Jumbo-Visma kopman wil zich vooral focussen op het wegseizoen.

Daar wil hij schitteren in de klassiekers, de Giro, de Olympische Spelen én het WK. Om die reden laat hij ook het wereldkampioenschap veldrijden links liggen, iets wat Roger De Vlaeminck maar moeilijk kan vatten.

“Dat zit ook in het kopke, hè. Als hij denkt dat het WK er te veel aan is, dan zál het er te veel aan zijn”, liet ‘Mr. Parijs-Roubaix’ optekenen bij Het Nieuwsblad. Paul Herygers kwam bij Sporza terug op die uitspraak en verdedigt Van Aert.

“Als je een artikel wil genre Roger De Vlaeminck, dan moet je maar op het juiste moment bellen. En die zal daar met zijn twee voeten tegelijk inspringen”, maakt Herygers er niet veel woorden aan vuil. “Het is gewoon niet meer nodig dat renners alle crossen rijden, in tegenstelling tot in De Vlaeminck zijn tijd.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws