Wout van Aert krijgt het moeilijk door zoontje Georges: “Ik mag er niet aan denken!” Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert krijgt het moeilijk door zoontje Georges: “Ik mag er niet aan denken!”

Wout van Aert krijgt het moeilijk door zoontje Georges: “Ik mag er niet aan denken!”

Wout van Aert keert zondag na de laatste rit in de Ronde van Groot-Brittannië terug naar huis. Daar zit vrouwlief Sarah samen met zoontjes Georges en Jerome op hem te wachten.

Op 1 september kon Van Aert Georges voor het eerst naar de kleuterschool brengen: “Ik was blij dat ik pas vrijdagavond naar Engeland moest vliegen en ik dat moment kon meemaken. Ik heb van Sarah gehoord dat hij direct zijn draai heeft gevonden. Dat doet de papa deugd.”

“Toen ik hem ging afzetten besefte ik pas hoe snel het allemaal gaat”, aldus Van Aert bij Het Laatste Nieuws. “Georges lijkt nog maar net geboren en gaat al naar school… Maar die eerst schooldag wilde ik echt niet missen. Stel dat die vlucht vroeger was, had ik er alles aan gedaan om een latere vlucht te nemen.”

“Ik ben vaak weg van huis en zal nog veel mooie momenten missen…” Maar mocht hij één gebeurtenis missen, dan zou hij het toch bijzonder moeilijk krijgen: “De eerste keer dat Georges zal rijden op een fietsje met pedalen, zal hij zelf beslissen op welke dag dat wordt. Als ik dan aan het koersen ben, zal ik dat helaas missen. Ik mag er niet aan denken!”

Populair

Laatste nieuws