Aanbod van Action tegen opvallend lage prijs: "Een superheld voor het schoonmaken" Binnenland
Binnenland

Aanbod van Action tegen opvallend lage prijs: "Een superheld voor het schoonmaken"

Aanbod van Action tegen opvallend lage prijs: "Een superheld voor het schoonmaken"

Action pakt uit met de compacte, veelzijdige alleszuiger van Action, nu beschikbaar voor €49,99.

Deze krachtige 1.000 watt superheld is ideaal voor elke schoonmaaktaak. Of het nu gaat om nat of droog, fijn of grof vuil, deze alleszuiger kan het allemaal aan. Met zijn speciale vloerzuigmond is het opzuigen van gemorst vocht en glas een fluitje van een cent. Moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren of achter radiatoren, zijn geen probleem dankzij de handige spleetmondstuk.

Dit lichte apparaat is eenvoudig te verplaatsen dankzij de ergonomische handgreep, waardoor het zelfs geschikt is voor het schoonmaken van je auto. Het 12-liter reservoir is makkelijk te legen met het innovatieve Push & Pull-systeem, en de stofzak, bedoeld voor droog vuil, voorkomt het rondvliegen van stof bij het legen van de zuiger.

Bovendien is deze alleszuiger ontworpen met ruimtebesparing in gedachten. Accessoires, slangen en kabels berg je handig op in de ingebouwde vakjes. Klaar voor de volgende schoonmaakuitdaging, biedt Action deze multifunctionele alleszuiger aan voor een opvallende prijs.

Bekijk het aanbod hier...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws