Action komt met verbluffende actie: deze elektrische ramenwisser scoor je nu voor absolute spotprijs Binnenland
Binnenland

Action komt met verbluffende actie: deze elektrische ramenwisser scoor je nu voor absolute spotprijs

Action komt met verbluffende actie: deze elektrische ramenwisser scoor je nu voor absolute spotprijs

Wie graag goedkoop winkelt, zit bij Action altijd aan het goede adres. Nu komt de winkelketen met een opvallende, online actie op een oplaadbare ramenwisser.

Zo biedt Action momenteel de Beldray oplaadbare ramenwisser aan voor slechts 29,95 euro. Met de innovatieve Beldray oplaadbare ramenwisser maak je korte metten met water, vocht en condens op je ramen. Deze ramenwisser zorgt voor een streeploze afwerking met een ononderbroken gebruik tot wel 30 minuten op één enkele acculading.

Het is gemakkelijk werken, want je houdt simpelweg de ramenwisser verticaal, je drukt de startknop in en vervolgens haal je de raamwisser naar beneden over het raam. Daarna is het tijd om te genieten van sprankelend schoon glas met deze ramenwisser!

Enkel via de webshop

De ramenwisser heeft een groot waterreservoir van 60 ml, waardoor je veel water, vocht en condens van jouw ramen kan opzuigen. Is het waterreservoir vol, dan leeg je deze gemakkelijk door een kleine afsluitbare opening in het reservoir. Daarna is hij weer klaar om de rest van je raampartij schoon en kristalhelder te krijgen. Met zijn compacte afmetingen van slechts 34 x 14 x 28 cm en zijn ergonomische handgreep ligt deze ramenwisser comfortabel in de hand en neemt hij niet veel ruimte in beslag. Let wel: de actie is alleen online geldig, en dus niet in de fysieke winkels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws