‘Boer zkt Vrouw’-deelnemer zorgt voor spectaculaire kennismaking Binnenland
Binnenland

‘Boer zkt Vrouw’-deelnemer zorgt voor spectaculaire kennismaking

‘Boer zkt Vrouw’-deelnemer zorgt voor spectaculaire kennismaking

Cowboy William zorgt in ‘Boer zkt Vrouw’ voor een opmerkeljke eerste indruk die de dames niet snel zullen vergeten.

Tal van meisjes hebben zich ingeschreven voor het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’, waarin ze zullen proberen om het hart van boer William te veroveren. Om meteen een goede en speciale eerste indruk te maken, zorgde de cowboy voor een kleine opvoering.

Warm

De meisjes worden uitgenodigd om plaats te nemen op de tribune in de piste, waar William meteen een opmerkelijke entree maakt. De cowboy betreedt de piste op een van z’n paarden en haalt een aantal trucjes uit zijn trukendoos.

Vlotjes springt hij in volle galop een aantal keer van z’n paard, om er vervolgens terug op te springen. Die act kan op heel wat enthousiasme rekenen bij de dames. “Ik krijg het al warm”, reageert een van hen.

Zenuwen

De opvoering zorgde ook bij William voor heel wat zenuwen. “Toen ik de piste binnenreed, had ik wel wat gezonde zenuwen. Ik wist niet hoeveel het er zouden zijn en je hoort hen dan van buiten roepen. Dus ja, mijn hart begon al een beetje sneller te slaan.”

Aanstaande zondag zal VTM het startschot geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws