Carrefour waarschuwt klanten: "Breng dit product meteen terug, je kan er ernstig ziek van worden" Binnenland
Binnenland

Carrefour waarschuwt klanten: "Breng dit product meteen terug, je kan er ernstig ziek van worden"

Carrefour waarschuwt klanten: "Breng dit product meteen terug, je kan er ernstig ziek van worden"

Carrefour vraagt aan zijn klanten om het product 'Mozzarella Di Bufala Campana Mini' niet op te eten en terug te brengen naar de winkel. Het product is mogelijk besmet met listeria.

Na een controle en om de veiligheid van de consument te waarborgen, neemt Carrefour uit voorzorg de 'Mozzarella Di Bufala Campana Mini' van het merk Carrefour Extra, verkocht in de zuivelafdeling van verscheidene winkels in België, uit de handel en roept het product terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van listeria.

Deze producten zijn inmiddels uit de handel gehaald. Er werden echter een aantal producten op de Belgische markt verkocht voor de terugroeping. Het gaat specifiek om de 'Mozzarella Di Bufala Campana Mini 120g' van het merk Carrefour Extra met EAN: 3560070949083, houdbaar tot 17/08/2023. Consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben worden gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

Symptomen 

Personen die bovenstaande producten gegeten hebben en symptomen vertonen zoals koorts en/of hoofdpijn wordt gevraagd om hun huisarts te raadplegen en dit te melden. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit. De symptomen kunnen leiden tot listeriose, een ziekte met een incubatietijd tot 8 weken. Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour België op het gratis nummer 0800/9.10.11, van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 20 uur. Carrefour verontschuldigt zich voor het ongemak.

Carrefour waarschuwt klanten: "Breng dit product meteen terug, je kan er ernstig ziek van worden"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws