Carrefour waarschuwt klanten na fout met verkocht product: "We verontschuldigen ons ook" Binnenland
Binnenland

Carrefour waarschuwt klanten na fout met verkocht product: "We verontschuldigen ons ook"

Carrefour waarschuwt klanten na fout met verkocht product: "We verontschuldigen ons ook"

Het product Kalkoenfilet (8 sneden/150 g) van het merk Carrefour, verkocht via de Charcuterie afdeling, kampt met een etiketteringsfout waarbij het achterkantetiket van het product Beenham (300g) wordt weergegeven.

Het cruciale allergeen 'melk' ontbreekt op het etiket. Carrefour heeft in overleg met het FAVV besloten het product uit de verkoop te halen vanwege deze fout. Personen met een melkallergie/intolerantie dienen het product niet te consumeren en kunnen het terugbrengen naar het aankoopadres voor vergoeding. Wie het product al geconsumeerd heeft en tekenen van een allergische reactie vertoont, wordt aangemoedigd een arts te raadplegen en deze op de hoogte te stellen van het gebruik. Niet-allergische consumenten kunnen het product zonder risico consumeren.

Het betreft Kalkoenfilet (8 sneden/150 g) van het merk Carrefour, met EAN 5400101183247, houdbaar tot 04/09/2023, en verkocht tussen t.e.m. 10/08/2023. Voor verdere vragen kunnen consumenten contact opnemen met Carrefour België's Consumentenservice via 0800.9.10.11 van 8.30 tot 20.00, maandag tot zaterdag. Carrefour biedt excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken bij hun klanten.

Carrefour waarschuwt klanten na fout met verkocht product: "We verontschuldigen ons ook"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws