'De Verhulstjes' laten niet overal camera's toe: "Plaatsen die nooit in beeld komen" Binnenland
Binnenland

'De Verhulstjes' laten niet overal camera's toe: "Plaatsen die nooit in beeld komen"

'De Verhulstjes' laten niet overal camera's toe: "Plaatsen die nooit in beeld komen"

Binnenkort kunnen we weer genieten van ‘De Verhulstjes’. Toch zou de cameraploeg niet zomaar op elke plek welkom zijn.

Dat het derde seizoen van ‘De Verhulstjes’ hoogstwaarschijnlijk heel wat kijkcijfers zal binnenrijven, is geen verrassende voorspelling. Opnieuw laat Gert Verhulst samen met zijn kinderen Marie en Viktor en partner Ellen binnenkijken in zijn leven. Heel Vlaanderen kan zien hoe het gezin zijn leven leidt en hoe liefdevol ze met elkaar omgaan.

Grens 

Toch zou het gezin niet zomaar toegang geven tot alle plekken. Dat zegt Walter De Donder in een interview aan onze redactie. “Ik ken enkele plaatsen, waaronder de woning in Oostduinkerke. Er zijn plaatsen die nooit in beeld zijn gekomen."

"Ik kan me niet voorstellen dat Ellen, Viktor, Gert en Marie zomaar iedereen overal toelaten. Dat is wel zorgvuldig uitgekiemd. Gert weet perfect waar de grens ligt.”

Succes 

Het succesgeheim van het programma lichtten we al in een eerder artikel toe. Walter voegt daaraan nog een aantal andere factoren toe die het programma zo succesvol maken. Volgens de acteur is het voornamelijk de echtheid wat mensen triggert om de familie te volgen.

“Het gezin komt niet blasé of nep over”, meent Walter. “Je hebt echt de indruk dat de camera meekijkt in iets waarvan zij niet weten dat het wordt gefilmd. Er is een zekere naturel en je ziet dat die mensen elkaar graag zien en dat het ook maar gewone mensen zijn."

"Het is niet omdat de cijfers op de bankrekening stijgen, dat ze zich anders gaan gedragen. Of het zou natuurlijk aardig moeten weggemoffeld zijn (lacht). Die camera’s draaien natuurlijk niet de hele dag."

"Ik heb de indruk dat achter elk realityprogramma, zoals ‘De Pfaffs’, ‘De Planckaerts’ en nu ook ‘De Verhulstjes’, een ware machinerie schuilgaat. Er wordt netjes uitgepikt en uitgekozen wat er zal gebeuren”, aldus De Donder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws