Gênant moment voor Viktor in ‘De Verhulstjes’: “Ik was verlegen” Binnenland
Binnenland

Gênant moment voor Viktor in ‘De Verhulstjes’: “Ik was verlegen”

Gênant moment voor Viktor in ‘De Verhulstjes’: “Ik was verlegen”

In ‘De Verhulstjes’ zorgde Gert Verhulst voor een emotioneel moment, maar voor Viktor bracht het moment hem eerder in verlegenheid.

Het gezin Verhulst bracht in Amsterdam een bezoekje aan het museum van Madame Tussauds. Daar konden de Verhulstjes een kijkje nemen in de André Hazes Bar waar de mogelijkheid bestond om een liedje van de overleden zanger te brengen met een microfoon.

Betekenis

Gert nam daarbij de eer en besliste om het liedje ‘Kleine Jongen’ te zingen, speciaal voor zijn zoon Viktor. “Dat is vooral een emotioneel lied voor ons”, vertelde Marie. “Dat is een lied dat voor ons veel betekent, en ik vond het vooral zo leuk voor hem dat hij dat in de André Hazes Bar kon zingen. Het voelde ook alsof de twee André’s erbij waren.”

Viktor zat er wat stil bij op een krukje. “Ik voel me ongemakkelijk”, reageerde hij. “Je was heel gegeneerd”, meende Gert. Viktor bleef erbij dat hij verlegen was. “Verlegen, hij”, grapte Gert. “Niet gegeneerd, verlegen”, hield Viktor vol. Toch apprecieerde Viktor duidelijk het gebaar van zijn vader.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws