Het mooie weer gaat nu al opnieuw veranderen: Dit kunnen we verwachten Binnenland
Binnenland

Het mooie weer gaat nu al opnieuw veranderen: Dit kunnen we verwachten

Het mooie weer gaat nu al opnieuw veranderen: Dit kunnen we verwachten

Deze week belooft een wisselvallig weerbeeld over heel België, met een mix van mist, regen en opklaringen. Een uitloper van het Azorenhoog zorgt vandaag voor stabiliteit, maar vocht in de onderste luchtlagen kan leiden tot lage bewolking of mist, vooral in de Ardennen en het westen. Vanaf donderdag neemt de invloed van het hogedrukgebied af en maken we ons op voor de komst van storingen uit West-Europa.

Woensdag start met lage bewolking en kans op mist, waarna de bewolking toeneemt. De temperaturen zijn vrij zacht, variërend van 7 tot 11 graden. Donderdag en vrijdag brengen zwaarbewolkte luchten en perioden van regen, met tussendoor korte droge momenten en opklaringen.

Het weekend zet deze trend voort met een afwisseling van drogere momenten in de ochtend en nieuwe regenzones in de namiddag. De maxima blijven schommelen rond de comfortabele 11 graden, terwijl de zuidwestenwind in kracht toeneemt.

Bereid je voor op een gevarieerde week met uiteenlopend weer, van zachte temperaturen en zonnige momenten tot regenachtige dagen

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws